De schilder is de beste vriend van je huis! Het team van Alreno Schilders levert altijd maatwerk en gebruikt de beste producten en materialen. Binnenshuis werken wij uitsluitend met watergedragen verf van hoge kwaliteit.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw schilderwerk is van groot belang, het verlengd de duurzaamheid van het achterliggende hout. Dit wordt vaak onderschat. En zeker zo belangrijk is regelmatig onderhoud aan de detailtechnische aspecten als glasprofielen, glasafdichting en draaiende delen. Deze zaken worden standaard beoordeeld en indien noodzakelijk verholpen.

Winterschilder

Heeft u plannen voor binnenschilderwerk in de maanden november tot en met maart? Informeer dan naar onze speciale wintertarieven.

Meerjaren onderhoud

Alreno Schilders verzorgt voor tientallen particulieren en bedrijven meerjaren onderhoud. Wilt u ook gebruik maken van een voordelig meerjaren schilderplan voor bijvoorbeeld uw woning? Neemt u dan even contact op voor een vrijblijvende offerte.

Glaszetten

Alreno Schilders heeft eigen glaszetters in dienst. Onze vakmensen plaatsen ook glas bij particulieren, die opzoek zijn naar vervanging van beglazing of juist isolatieglas willen laten plaatsen.

Behang

Wilt u uw woning of bedrijfspand weer eens een frisse uitstraling geven, wilt u klassiek of juist een gesausd glasvliesbehang? U bent  bij Alreno Schilders aan het juiste adres.

Onze vakmannen staan hun mannetje. Binnen enkele dagen heeft u weer een vakkundig opgefriste woning, waar u vervolgens weer jaren plezier van heeft.