Schilder

Schilderen 30 Woningen Steenwijk Woonconcept Meppel

Schilderen 30 Woningen Steenwijk Woonconcept

Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij Alreno Schilders aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld particulieren, bedrijven,(gemeentelijke) instellingen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, houtrotsanering, glas, behang en (groot) onderhoud.

Ontzorgen

Alreno Schilders draagt zorg voor een optimale coördinatie, is sterk servicegericht en garandeert u onberispelijke kwaliteit. Gedurende het gehele traject heeft u een vast aanspreekpunt die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat er wordt opgeleverd op het met u afgesproken tijdstip.

Flexibel

Bij specifieke schilderwerken zijn er wellicht extra handen nodig. Daar spelen wij flexibel op in omdat de uitwisselbaarheid en inzetbaarheid van onze mensen optimaal is. Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Ook Verenigingen van Eigenaren doen regelmatig een beroep op onze expertise.

Schilderen Koffiecorners Energiecentrum Hardenberg

Schilderen koffiecorners Energiecentrum Hardenberg

Aantrekkelijke kortingsregeling

Graag wijzen we u op onze aantrekkelijke winterkortingen en op al het behang en binnenschilderwerk welke we in de wintermaanden kunnen uitvoeren.
Neemt u vrijblijvend contact op met Mark Faro voor meer informatie.