Woningaanpassingen

Alreno Bouw & Schilders biedt, in samenwerking met Woonservice uit Westerbork, extra WMO-service aan particulieren. Sinds de start van deze extra service hebben tientallen particulieren hier al gebruik van gemaakt. In de showroom van Woonservice staat een display opgesteld waar huurders kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn om hun dagelijkse leven te vergemakkelijken. Door de vooraf vastgestelde prijzen (een geringe vergoeding) weet men wat een aanpassing kost en wat men mag verwachten.

Wmo Verbouwing Badkamer

Voor diverse gemeenten, corporaties en particulieren in de provincie Drenthe nemen we de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) voor onze rekening. We verzorgen woningaanpassingen ten behoeve van huur- en koopwoningen. Met de meeste gemeenten en woningcorporaties hebben we de afspraak om het gehele werk van de opdracht tot het afwikkelen van de subsidies en financiën te regelen.

Wmo Verbouwing Slaapkamer

Of uw woningaanpassing nu een douchezitje betreft of een complete aanbouw met slaap- en badkamer: Bij Alreno Bouw & Schilders hebben we voor elke klus de juiste man.